Tornejos - Passada i tall
Complement ideal de la temporada

 

Quan comencem la temporada fem la planificació dels entrenaments i partits amistosos de preparació. Posteriorment i amb els calendaris de la federació ja estem preparats per afrontar-la fins al final. Molts entrenadors es queden només amb això i prou. Jo personalment sóc dels que busquen sempre quelcom més que faci que una temporada tingui un significat més profund pels jugadors/es.

Es poden trobar moltes activitats per fer en grup. Personalment jo prefereixo sempre que sigui possible, mitjançant un torneig i com més lluny, millor.

 

 
Per què lluny?

El problema de jugar a prop o relativament a prop és que pots trobar-te equips amb els que ja has competit prèviament. Un exemple em va passar quan entrenava un equip preinfantil femení a Lliçà d’Amunt i el vaig portar al TIM d’Andorra. Allà vam haver de jugar dos partits contra un equip que ens havíem enfrontat ja a la fase prèvia de la lliga de federació i a sobre ens va tocar de nou a la fase regular. Jugar sis partits en un any contra un equip no dona precisament un caliu “especial” a la temporada.

 

 

 

 

 

 

Quan?

 

Sempre que es pugui. La pregunta més adient seria… quants? Com més tornejos puguis fer, més forta serà l’experiència del grup aquell any. En aquest apartat penjaré tots els tornejos que conegui o que em vinguin referenciats, sempre i quan tingui les dades mínimes per oferir una informació apropiada. Si necessiteu més informació podeu veure la pàgina web original del torneig mitjançant l’enllaç o preguntar-me al formulari de contacte.