Clubs i Entitats - Passada i tall

Actualment em podreu trobar, exercint d’entrenador, en aquests dos clubs:

Entrenador de l’Infantil Masculí B i el Cadet Masculí D. Fitxat aquesta atípica temporada de la pandèmia, molt content amb la feina d’ambdós equips, tot i les limitacions que se’ns imposen.

Entrenador del Mini Verd. També primera temporada en plena pandèmia i amb les mateixes limitacions, treballem amb paciència per no perdre ritme ni ilusió.

Club on he estat des del 2011 fins al 2020. De les nou temporades, vuit han sigut com a entrenador i coordinador a la vegada. He tingut molt bones experiències allà, amb companys excel·lents. Però com totes les etapes, algun dia han de terminar.

Un altre club on he passat un bon grapat d’anys, concretament vuit, des del 2005 fins al 2013. Amb tasques d’entrenador i algun any de coordinador, vaig gaudir de bona gent i bones experiències.

 

Una temporada al club, la temporada 2011/12, va ser prou per poder gaudir d’un gran equip de jugadores que em van deixar clar que s’estimaven el basquet tant com jo. Un gran record.

 

 

 

Quan era jove i portava la coordinació del CB Beeth-Fons, vaig tenir l’oportunitat de conèixer a Josep Grau, responsable del Bàsquet Neus i figura destacada del basquet a Santa Coloma. Un treballador admirable i que portava una tasca basquetbolística impecable al col·legi. Quan em va oferir entrenar al Verge de les Neus vaig haver de refusar per les meves responsabilitats al club on era, però li vaig donar la meva paraula que algun dia hi aniria. Després de la seva sobtada pèrdua, em vaig prometre que compliria i ho vaig poder fer la temporada 2005/06 i al llarg de 3 anys. Gràcies Josep, el Neus és un lloc especial i ho vaig poder comprovar.