Altres enllaços d'interés - Passada i tall

 

Aquí us deixo uns enllaços a pàgines web que em semblen molt interessants, tant pel contingut tècnic, com per les propostes que fan. Només heu de clicar en el títol per accedir-hi.

 

Així es diu la fantàstica web del nostre company i amic David Parra. Dedicada al món del basquet de la ciutat, parla de l’actualitat del basquet colomenc i recorda els clubs històrics de la ciutat, entrenadors i jugadors. Molt agraït que m’hagi dedicat un espai amb la presentació d’aquesta pàgina.

Web molt interessant feta pels companys  de l’AESE, Ana i Andrés i on podem consultar no només exercicis per a categories de Minibasquet si no també propostes alternatives adients a les categories més petites.

Sikana es una organització sense ànim de lucre que vol donar la oportunitat, a qui vulgui, d’aprendre diferents modalitats d’activitats molt variades i esports, a través d’un programa educatiu de vídeos en diferents idiomes. Respecte al basquet n’hi ha més de 70 vídeos on treballen el coneixement de les regles del joc, els fonaments tècnics i tàctics individuals, etc.

Perquè José Mª ens ofereix una pàgina plena de enllaços i amb interessants entrades tècniques, mereix un enllaç de suport.

Blog personal on trobarem una filosofia molt interessant sobre el bàsquet formatiu. Plena d’articles sense data de caducitat i amb molts enllaços de qualitat. Gran feina d’en Juan Carlos Martín.

Molt treballada i complerta pàgina on podem trobar jocs, exercicis, articles de salut i d’altres relacionats amb el basquetbol i la preparació. Val molt la pena fer-hi una ullada per la seva qualitat.